dilluns, 31 d’octubre del 2011

EXPRESSART (part 1)

Aquest projecte es va desenvolupar durant el curs 2010-11 amb la participació de totes les classes de l'escola. Va començar al mes d'octubre i va finalitzar al juny. Es tracta del treball de tota una escola on cada grup va aportar la seva experiència, les seves investigacions i les seves creacions.
ExpressArt és un projecte creat per la Marta Berrocal per al MACBA que consta de dues parts: la primera és el treball a l'escola amb la caixa i la segona, la visita al Museu.
L'objectiu és proporcionar recursos per a treballar alguns aspectes clau de l'art contemporani. Està concebut com un conjunt de propostes didàctiques per a realitzar a l'aula amb l'ajuda d'una sèrie de materials (objectes, imatges i textos).



La maleta consta d'un calaix gran amb treinta compartiments que allotgen diferents objectes, una guias didàctica per al professorat i un cd-rom on trobareu imatges i textos sobre una selecció d'artistes contemporanis que formen part de la Col.lecció del Museu i algunes de les seves obres.



De mica en mica, aniré entrant els diferents treballs que hem realitzat d'aquest projecte (Cliqueu la pestaya de PROJECTE EXPRESSART).


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...