diumenge, 1 de gener del 2012

UN CREUER PER LA MEDITERRÀNIA

El Mediterrani, un paradís per a molts turistes per mil·lers de raons, entre les quals sempre en destaquen el bon clima, les platges de qualitat, el bon menjar o l’oferta cultural. 

Un creuer per la Mediterrània és el projecte d'aquest curs 2011-2012. En aquest projecte us proposem un recorregut molt especial partint d’una ciutat mediterrània catalana, Barcelona  i recórrer diferents indrets de la Conca Mediterrània fins a tornar a la Ciutat Comtal.


El primer objectiu és el de conèixer les arrels de la nostra cultura mediterrània i analitzar totes les aportacions que van fer les cultures antigues al assentar-se a Catalunya. També ha de servir per trencar mites, per demostrar que tota cultura és una síntesi de tota la gent que ha passat per un territori concret i per fer més palpable que les fronteres són una convenció artificial i antinatural.

Així comença el nostre viatge i la primera aturada és a Egipte (1r trimestre).
Allà descobrirem  quelcom nou i acabarem fascinats com tot aquell que s'acosta a la història de l'Antic Egipte, magnífiques piràmides i sorprenents temples.  

D’Egipte viatjarem fins a Grècia (2n trimestre).
Grècia és un bell país, amb una civilització de més de 3.500 anys d'antiguitat, els grecs poden presumir d'atresorar una de les cultures més antigues i sorprenents de la humanitat.

La darrera visita serà la ciutat de Roma, parlem d’una ciutat de grandíssima riquesa cultural i la capital italiana on podrem visitar llocs emblemàtics (3r trimestre).

Acabarem el nostre recorregut, posant la directa i tornant a Barcelona, inici i final del nostre creuer tan particular.


Far de la Mediterrània- 4t


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...