dimarts, 28 de febrer del 2012

VIATGE AL FONS DEL MAR

Explorarem les profunditats de la  Mediterrània. Al mar hi ha peixos de tota mena, eriçons de mar, meduses que tenen diverses formes i colors. Un altre animal curiós és el cargol de mar, s’assembla als seus parents terrestres per la closca. Les estrelles de mar també són animals i poden tenir cinc braços o més amb els quals “caminen” pel fons del mar.

 I el cavallet de mar? Quan descargola la llarga cua per moure’s sembla una petita serp. És molt espantadís i s’amaga entre les roques per qualsevol cosa... A més a més, no podem oblidar les plantes marines: viuen al fons, entre les roques, i de vegades n’hi ha tantes que formen prats. La majoria s’anomenen algues.


Alumnes de tercer

Al fons del mar també podem trobar-hi persones que hi neden: són els submarinistes. Es vesteixen amb un vestit especial. Duen unes ampolles d’aire penjades com una motxilla, per poder respirar sota l’aigua, aletes als peus per nedar més ràpid i ulleres especials per veure millor tot el que hi ha.


Alumnes de segon
Un submarinista ens explica que, al fons del mar, sovint troba coses que mai no haurien de ser allà: escombraries que es llencen. Hem de tenir cura del nostre planeta i mantenir-lo net.



1 comentari :

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...