diumenge, 10 de juny del 2012

CASTELLS DE FOC

TAPES D'ÀLBUM DEL TERCER TRIMESTRE


Els focs artificials són una composició rítmica i molt acolorida de coets, enlairats mitjançant canons, que es disparen amb motius festius, en places i carrers, generalment de nit.

Quan els focs d'artifici tenen finalitat artística i s'organitzen en dos o més altures, es parla d'un castell de focs artificials, castell de focs o, simplement, castell. És molt comú fer concursos, en els quals, els pirotècnics competeixen en agradar el públic.

La tècnica que hem utilitzat és l'esgrafiat. Consisteix en pintar tota la superfície amb ceres grasses de diferents colors i cobrir amb una preparació de pintura negra i sabó de rentaplats.  Un cop seca la pintura amb l'ajut d'un punxó s'esgrafia el dibuix.

Aquí teniu una mostra dels diversos tipus o combinacions de focs artificials fetes pels alumnes de segon de primària:

CASTELLS DE FOC- CURS 2n

10 comentaris :

  1. Que xuloooooooooooooooooooooooo!!!! Al David li agraden molr els focs d'artifici, li faré la proposta a veure k tal !! moltes gràcies !!!!!

    ResponElimina
  2. Espe, sempre saps trobar la tècnica adequada per obtenir resultats espectaculars.... Una abraçada des del Mare Nostrum en lluita!

    ResponElimina
  3. Espe una meravella, tot i que és una tècnica coneguda al reflexar-ho mitjançant els focs artificials els resultats són espectaculars!!!
    Molt bona feina!!!!
    Petonets!!!

    ResponElimina
  4. Què "xulo"! Jo de petit feia servir molt aquesta tècnica. Els seus resultats són magnífics. Per cert, la idea de fer focs artificials és impressionant!!! Molt bona. Gràcies Espe. Petonets ben grans.

    ResponElimina
  5. INSUPERABLE! m'encanta el resultat
    Ptns

    ResponElimina
  6. Quina pasada! M'han encantat!!! Sembla una veritable nit de Sant Joan o bé una gran festa major.
    A més, el fet que estiguin fets per nens i nenes de segon encara més. Segur que estan encantats amb els resultats.

    ResponElimina
  7. Gràcies pels vostres comentaris. La veritat és que són una explosió de colors i s'ho van passar molt bé gratant la superfície, tot descubrint colors amagats. Una forta abraçada i fins aviat.

    ResponElimina
  8. Moltíssimes gràcies per compartir-ho! Són xulíssims!
    Així que m'he animat i he fet el mateix treball amb els meus alumnes de 1r i ho farem servir com a tapa per l'àlbum.
    És veritat que s'ho passen molt bé, però els hi queden unes mans...
    Una abraçada.

    ResponElimina
  9. Hola! fantástica actividad! me ha encantado, tango que con tu permiso la he incluido en el blog de www.manualidadesinantiles.org aquí tienes el enlace para que lo revises, cualquier cosa me comentas :) un saludo.
    http://www.manualidadesinfantiles.org/fuegos-artificiales-con-esgrafiado/

    ResponElimina

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...