diumenge, 16 d’octubre del 2016

DÍA DE LOS MUERTOS



esquelets
ESQUELETS BALLARINS



Aquesta activitat la van realitzar els alumnes de cicle mitjà coincidint amb la festivitat de Tots Sants el curs passat. D'aquesta manera van conèixer una altra celebració relacionada amb els difunts.

El ´"Día de los Muertos" és una de les festes mexicanes favorites dels nens, un esdeveniment de caràcter familiar amb un profund significat: els esperits dels morts visiten la terra.

Es celebra des del 31 d'octubre fins al 2 de novembre. Durant aquest període, els infants poden divertir-se amb els símbols de la mort tal com esquelets o calaveres. A Mèxic és una celebració que barreja rituals culturals d'ara i del passat.

La particularitat del "Día de los Muertos" és festejar als éssers desapareguts en un ambient molt colorit, divertit i festiu.

La gent visita les tombes dels seus familiars i les decoren amb espelmes i flors. Porten joguines per als nens morts i el menjar preferit dels seus éssers estimats.

Aquest curtmetratge ens han servit per introduir aquesta festivitat. Espero que us agradi!


 





esquelets
ALUMNES DE 3r i 4t




1 comentari :

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...