dissabte, 28 d’octubre del 2017

PASSIN I VEGIN !



PLASTIQUEM
ALUMNES DE 2n


Un circ no seria el mateix sense els seus mítics personatges. Cada un  amb una funció diferent, tots els personatges de circ comparteixen la mateixa finalitat fer somiar i viure moments únics als seus espectadors.

Qui s'imagina un circ sense pallassos, trapezistes, mags, acròbates, contorsionistes, ....

Els nens  i nenes de cicle inicial han recreat a través d'aquests dibuixos l'ambient que es crea a la gran pista del circ.


Plastiquem
PASSIN I VEGIN!



PASEN Y VEAN, CANCIONES DEL CIRCO: llibre de cançons infantils de circ.






Des de l'editorial argentina Atlántida ens ve aquest llibre que em sembla encantador i sobre un tema que als infants els agrada molt i del que és difícil trobar poemes i cançons: el circ.

Pasen y vean. Canciones del circo,  és un llibre de Silvia Schujer, escriptora i poeta argentina, amb una gran sensibilitat pel món infantil.

El llibre presenta el circ com un gran joc, el joc de la vida, un joc en què cadascú té el seu paper, però que necessitem jugar amb el col·lectiu. Comença amb una invitació per a descobrir que és el circ i que hi ha al seu dintre i finalitza involucrant-nos totalment en el seu espectacle.

Tot barrejat amb el joc que el mateix llenguatge ens oferta, a través de divertides poesies infantils i cançonetes inspirades en el món del circ. Es juga amb els aspectes fònics i semàntics de versos i estrofes, i a poc a poc s'endinsa en la màgia del circ i els seus protagonistes: micos, mags, pallassos, orquestre...

El llibre inclou un CD d'àudio per a poder escoltar les cançons i es complementa amb unes super-xules i divertides il·lustracions, de Roberto Cubillas, que ens inviten a seguir la lectura.

Així que... passeu, passeu i gaudiu de la funció!!

1 comentari :

  1. increible lo be que transmeten la sensació de circ aquesta canalla. Desconeixía a la Sílvia ara investigare una miqueta.
    Bona castanyada!

    ResponElimina

Diguem la teva opinió. Si no tens perfil tria nom/URL al desplegable (comenta com a:). Escriu el teu nom, prem continuar i publica. GRÀCIES!!

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...